Hvad er formålet med at lave UV-test?

Hvordan sikrer man, at plastmaterialet ikke bliver gult eller går i stykker?

1

Plastlampen var super hvid og lys i starten, men så begyndte den langsomt at blive gul og føltes lidt skør, hvilket fik den til at se uskøn ud!

Du kan også have denne situation derhjemme.Plastlampeskærmen under lyset bliver let gul og bliver skør.

2

Problemet med at plastiklampeskærme bliver gule og sprøde kan være forårsaget af langvarig udsættelse for høje temperaturer og sollys eller udsættelse for ultraviolette stråler, som får plastikken til at ældes.

UV-testen simulerer eksponeringen af ​​ultraviolette stråler for plastik for at teste, om plastdelene af produktet vil ældes, revne, deformeres eller gulne.

Hvordan udfører man UV-test?

Først skal vi placere produktet i testinstrumentet og derefter tænde vores UV-belysning.

3

For det andet, forstærkning af lysstyrken med cirka 50 gange dens oprindelige intensitet.En uges test inde i instrumentet svarer til et års eksponering for UV-stråler udendørs.Men vores forsøg varede tre uger, hvilket nogenlunde svarer til tre års daglig eksponering for direkte sollys.

Udfør endelig en produktinspektion for at bekræfte, om der er ændringer i plastikdelenes elasticitet og udseende.Vi vil tilfældigt udvælge 20 % af hver batch af ordrer til test for at sikre produktkvalitet.

4


Indlægstid: 15-apr-2024

Send din besked til os: