Liper Lights-Bhutan

Vi er veldig glade for å kunne fortelle deg den spennende nyheten om at Liper har åpnet opp et nytt område på verdensplaten.I det vakre og lykkelige landet Bhutan har vi også varmen til Liper.

safa

19. november 2021, I dag er åpningsdagen til Lipers spesialbutikk i Bhutan, på denne glade dagen vil Liper gjerne komme med våre beste ønsker.Vi har åpnet en ny stasjon, noe som også betyr at Led energisparelivet vi har drevet med har blitt bedre promotert og utvidet.

sdfsd
fvdfvf

Vi er veldig takknemlige for følelsen av seremonien til det bhutanesiske personalet, som trykket Liper-logoen på lossebilen.I tillegg, for denne lossingen, har de spesiallaget oransje masker og hansker for å sikre sikker lossing.

Vi tror i fellesskap at oransje er en varm farge.Gjennom Liper kan vi kjenne varmen spre seg, og vi kan også føle for de bhutanske ansatte og ledere, alle elsker Liper-merket.Jeg håper at vi kan lære mye av Lipers Bhutan-reise fra i dag, og la lokalbefolkningen føle vår entusiasme for det energisparende livet til Led.

图片1
图片2
图片3

For åpningen av den nye butikken gjorde vi lange forberedelser og implementerte den perfekt etter våre forventninger.Vi takker alle ansatte for deres engasjement og ser frem til en bedre fremtid.Selvfølgelig vil vi fortsette å utvikle og designe, lansere nye høykvalitetsprodukter til markedet, håper at vi vil bli elsket av folket i Bhutan, og vi vil også gi den beste oppriktighet.

图片4
图片5
图片6

Ovenstående er situasjonen når vi har lastet ferdig lageret, og vi kan se at de oransje boksene allerede er fulle.Vi forbereder alle serier av Liper-produkter, som led hjemmelys, led kommersielle lys, led industrilys, etc...

Følgende er videolenken til lageroversikten, velkommen til å se den nåværende situasjonen gjennom videoen vår.

Til slutt feirer vi nok en gang åpningen av spesialbutikken Liper Bhutan.Vi håper at virksomheten vil være fremgangsrik og at alt går bra.La oss utvide Led-livet og vokse sammen.


Innleggstid: 19. november 2021

Send din melding til oss: