Led Lights Parameter Fa'amatalaga

1. Liliu Malamalama (F) 

O le aofa'iga o le malosi e fa'aosoina e le puna malamalama ma maua e mata o le tagata, o le fe'avea'i malamalama (iunite: lm(lumen)).I se tulaga lautele, o le maualuga o le mana o le ituaiga lava lea e tasi o lamepa, o le sili atu foi lea o le susulu malamalama.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafefe o le moli faʻamalama masani e 40 o le 350-470Lm, aʻo le faʻafefe o le 40W faʻamaʻi faʻamaʻi saʻo e tusa ma le 28001m, o le 6 ~ 8 taimi o le moli moli.

 

2. Malosi (I)

O le felafolafoa'i malamalama e fa'aosoina e le fa'apogai o le malamalama i totonu o se iunite mautu i se itu ua tu'uina atu e ta'ua o le malosi o le fa'apogai o le malamalama i lena itu, ma e ta'ua fa'alilolilo le malosi (iunite o le cd (candela)), 1cd=1m/1s. .

 

ata004

3.Malamalama(E)

O le felafolafoa'i malamalama e maua i le iunite o le vaega fa'amalamalamaina e ta'ua o le fa'amalamalamaga (iunite e 1x(lux), o lona uiga, 11x=1lm/m². O le malamalama o le eleele i le aoauli ma le malosi o le la i le taumafanafana e tusa ma le 5000lx, o le malamalama o le eleele i le aso la. i le taumalulu e uiga i le 20001x, ma o le malamalama o le eleele i luga o se po o le masina manino e tusa ma le 0.2lX.

ata006

4.Malamalama (L)

O le susulu o se puna malamalama i se itu patino, o le iunite o le nt (nits), o le felafolafoa'i malamalama emitted e le vaega o lo'o fuafuaina ma le iunite tulaga mautu o le puna malamalama i lena itu.Afai o mea uma e manatu o se puna malamalama, o lona uiga o le susulu o loʻo faʻamatalaina O le susulu o le faʻapogai o le malamalama, ma o le faʻamalamalamaina o mea uma lava e pei o se mea faʻamalamalamaina.Fa'aaoga se laupapa laupapa e fa'amalamalama ai.A taia e se ave o le malamalama se laupapa laupapa, e taʻua o le tele o le malamalama o le laupapa, ma le tele o le malamalama e atagia mai e le laupapa i le mata o le tagata, e taʻua o le tele o le susulu o le laupapa, o lona uiga, o le susulu. e tutusa ma le illuminance faatele i le reflectivity, i le nofoaga e tasi i totonu o le potu e tasi, o se fasi ie paepae ma se fasi vaega O le malamalama o le maketi uliuli e tutusa, ae o le susulu e ese.

ata008

5.Malosiaga Malamalama ole Punavai

O le fua faatatau o le aofaʻi o felafolafoaʻiga faʻamalama e tuʻuina atu e le malamalama i le mana eletise (w) faʻaaogaina e le malamalama e taʻua o le Luminous lelei o le puna malamalama, ma o le iunite o lumens / watt (Lm / W)

6.Tevela lanu (CCT)

Pe a latalata le lanu o le malamalama e faʻaosoina e le puna malamalama i le lanu susulu e le tino uliuli i se vevela faapitoa, o le vevela o le tino uliuli e taʻua o le vevela lanu (CCT) o le punavai malamalama, ma le iunite o le K. O puna moli e iai le vevela lanu i lalo ole 3300K e lanu mumu ma maua ai se lagona mafanafana i tagata.A sili atu le vevela o le lanu i le 5300K, o le lanu e lanumoana ma maua ai e tagata se lagona malulu.E masani lava, fa'apogai malamalama ma le vevela lanu e maualuga atu nai lo le 4000K e fa'aaogaina i vaega e maualuga le vevela.I nofoaga maualalalo, fa'aaoga puna moli i lalo ole 4000K.

ata009

7.Lanu Fa'ailoga Fa'asinoala(Ra)

E susulu uma le la ma lamepa e lemu le alaleo.O mea faitino o loʻo faʻaalia o latou lanu moni i lalo o le susulu o le la tele ma moli moli, ae pe a faʻamalamalamaina mea e ala i le faʻaaogaina o moli kasa faʻafuaseʻi, o le lanu o le ai ai ni tikeri eseese o le Distortion, o le tikeri o le punavai malamalama i le lanu moni o le mea. avea ma lanu lanu o le puna malamalama.Ina ia faʻatusatusa le lanu lanu o le faʻapogai malamalama, o le manatu o le lanu faʻasino igoa o loʻo faʻalauiloaina.Faʻavae i luga o le malamalama masani, o le faʻasologa o le lanu lanu o loʻo faʻamatalaina o le 100. O le faʻasologa o lanu lanu o isi faʻapogai malamalama e maualalo ifo nai lo le 100. O le faʻailoga lanu lanu e faʻaalia e Ra.O le tele o le tau, o le sili atu lea o le lanu lanu o le puna malamalama.

ata011

8.Ole Taimi ole Olaga

O le averesi o le umi o le ola e faasino i le aofaʻi o itula e faʻamalamalamaina ai le 50% o lamepa i se vaega o lamepa pe a faʻaleagaina.

9.Tamaoaiga olaga atoa

O le olaga fa'aletamaoaiga e fa'atatau i le aofa'i o itula pe a fa'aitiitia le fa'aputuga tu'ufa'atasia i se fua fa'atatau, e amana'ia ai le fa'aleagaina o le matauila ma le fa'aitiitia o le fa'aulu.O le fua faatatau e 70% mo fa'apogai moli i fafo ma le 80% mo fa'apogai moli totonu.

10.Malosiaga Malamalama

O le faʻamalamalamaga lelei o se faʻapogai malamalama e faʻatatau i le fua faatatau o le felafolafoaʻi susulu e tuʻuina atu e se faʻapogai malamalama i le mana eletise P faʻaaogaina e le malamalama.

11.Malamalama pupula

A i ai ni mea e matua'i pupula i totonu o le va'aiga, o le a le lelei le va'aia, e ta'ua o le malamalama mata'utia.O le malamalama mata'utia ose mea taua e a'afia ai le tulaga lelei o fa'apogai moli.

 

ata012

Ua e manino nei?Afai ei ai ni au fesili, aua le faatuai e faʻafesoʻotaʻi ma Liper.


Taimi meli: Tes-03-2020

Auina mai lau savali ia i matou: