Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si ne i trajtojmë të dhënat tuaja personale.Duke përdorurhttps://www.liperlighting.com/("Sajti") ju pranoni ruajtjen, përpunimin, transferimin dhe zbulimin e informacionit tuaj personal siç përshkruhet në këtë politikë të privatësisë.

Mbledhja
Ju mund të shfletoni këtë faqe pa dhënë asnjë informacion personal për veten tuaj.Megjithatë, për të marrë njoftime, përditësime ose për të kërkuar informacion shtesë rrethhttps://www.liperlighting.com/ose këtë faqe, ne mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm:
emrin, informacionin e kontaktit, adresën e emailit, kompaninë dhe ID-në e përdoruesit;korrespondencë e dërguar te ose nga ne;çdo informacion shtesë që zgjidhni të jepni;dhe informacione të tjera nga ndërveprimi juaj me faqen tonë, shërbimet, përmbajtja dhe reklamat, duke përfshirë informacionin e kompjuterit dhe lidhjes, statistikat për shikimet e faqeve, trafikun drejt dhe nga sajti, të dhënat e reklamave, adresën IP dhe informacionin standard të regjistrit të uebit.
Nëse vendosni të na jepni informacione personale, ju pranoni transferimin dhe ruajtjen e atij informacioni në serverët tanë të vendosur në Shtetet e Bashkuara.

Përdorni
Ne përdorim informacionin tuaj personal për t'ju ofruar shërbimet që kërkoni, për të komunikuar me ju, për të zgjidhur problemet, për të personalizuar përvojën tuaj, për t'ju informuar për shërbimet tona dhe përditësimet e faqes dhe për të matur interesin në faqet dhe shërbimet tona.

Zbulimi
Ne nuk ua shesim apo japim me qira të dhënat tuaja personale palëve të treta për qëllimet e tyre të marketingut pa pëlqimin tuaj të qartë.Ne mund të zbulojmë informacione personale për t'iu përgjigjur kërkesave ligjore, për të zbatuar politikat tona, për t'iu përgjigjur pretendimeve se një postim ose përmbajtje tjetër shkel të drejtat e të tjerëve ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë e dikujt.Një informacion i tillë do të zbulohet në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi.Ne gjithashtu mund të ndajmë informacione personale me ofruesit e shërbimeve që ndihmojnë me operacionet tona të biznesit, dhe me anëtarët e familjes sonë të korporatës, të cilët mund të ofrojnë përmbajtje dhe shërbime të përbashkëta dhe të ndihmojnë në zbulimin dhe parandalimin e akteve potencialisht të paligjshme.Nëse planifikojmë të bashkohemi ose të përvetësohemi nga një subjekt tjetër biznesi, ne mund të ndajmë informacion personal me kompaninë tjetër dhe do të kërkojmë që entiteti i ri i kombinuar të ndjekë këtë politikë të privatësisë në lidhje me informacionin tuaj personal.

Qasja
Ju mund të aksesoni ose përditësoni informacionin personal që na keni dhënë në çdo kohë duke na kontaktuar në:https://www.liperlighting.com/
Ne e trajtojmë informacionin si një pasuri që duhet mbrojtur dhe përdorim shumë mjete për të mbrojtur informacionin tuaj personal kundër aksesit dhe zbulimit të paautorizuar.Megjithatë, siç ndoshta e dini, palët e treta mund të përgjojnë ose të kenë akses në mënyrë të paligjshme në transmetime ose komunikime private.Prandaj, megjithëse punojmë shumë për të mbrojtur privatësinë tuaj, ne nuk premtojmë dhe nuk duhet të prisni që informacioni juaj personal ose komunikimet private të mbeten gjithmonë private.

Gjeneral
Ne mund ta përditësojmë këtë politikë në çdo kohë duke postuar kushte të ndryshuara në këtë sajt.Të gjitha kushtet e ndryshuara hyjnë në fuqi automatikisht 30 ditë pasi ato të jenë postuar fillimisht në faqe.Për pyetje në lidhje me këtë politikë, ju lutemi na dërgoni një email.


Na dërgoni mesazhin tuaj: