<img height = "1" width = "1" style = "ekran: asnjë" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1"/>

HISTORIA JONË

Drita - Ndriçuese, Premtuese

Asnjëherë nuk mund ta imagjinoni se çfarë do të ndodhë nëse nuk ka dritë në botë
Qeniet njerëzore janë ende duke kërcyer në errësirë
Dëshira dhe ndjekja e dritës mund të gjurmohet në mitologjinë greke - Flaka e Prometeut
Më 21 tetor 1879
Edison e ktheu mitin në realitet, solli dritë të vërtetë
Oshënoi një epokë të re për historinë e shkencës dhe të gjithë njerëzimit

Në të njëjtën kohë, këtu vjen historia e Liper

Profili i Kompanisë

c

Duke ndjekur stilin rigoroz dhe me cilësi të lartë të prodhimit, Kompania i kushton rëndësi të madhe reputacionit dhe cilësisë. Të gjitha produktet kryesore kanë kaluar IEC, CB, CE, GS, EMC, TUV, EMC, LVD dhe ERP çertifikatat ndërkombëtare dhe CQC dhe CCC certifikimet kombëtare të Kinës. Të gjitha prodhimet kryhen në përputhje me Sistemin Ndërkombëtar të Cilësisë ISO9001: 2000. Kompania ka krijuar qendrën dhe laboratorin e teknologjisë R&D në nivel kombëtar. Ajo ka një ekip të specializuar R&D dhe ka fituar një sërë patentash, duke përfshirë 12 patenta për shpikje, 100 patenta për shërbime dhe 200 patenta për dizajn. Nga prodhimi, R&D tek inovacioni, ai është bërë një udhëheqës i industrisë së ndriçimit dhe është shitur në të gjithë botën, produktet e tij gëzojnë reputacion të lartë në mesin e klientëve. Drejtuesi i kompanisë, ka shoqëruar Presidentin kinez për të vizituar vendet evropiane për shumë herë dhe ka mbajtur negociata biznesi për të diskutuar zhvillimin e industrisë. 

Si një kompani udhëheqëse ndriçimi me markë të famshme, ne jemi një nga lojtarët më të rëndësishëm që drejtojmë drejtimin e industrisë kineze të ndriçimit. Bazuar në të gjitha më lart, ne morëm stendën kryesore të markës në panairin e kantonit dhe zgjati për më shumë se 10 vjet. 

Në 2015, Këtu vjen një mundësi.

Duke arritur zyrtarisht një partneritet strategjik në Dhjetor 2015 pas nënshkrimit të një marrëveshje bashkëpunimi strategjik midis drejtuesve të lartë të kompanisë gjermane dhe përfaqësuesve të homologut të saj kinez në Gjermani, Germany Liper Electric Co., Ltd me ne kanë kryer një bashkëpunim të gjithanshëm, duke shënuar një faza e re e zhvillimit të Liper. Një aeroplanmbajtës në industrinë ndërkombëtare të ndriçimit ka filluar të lundrojë ......

Ne do të integrojmë plotësisht teknologjitë industriale superiore gjermane dhe do të përmirësojmë shpirtrat gjermanë për të arritur përsosmëri në performancë dhe zhvillim të qëndrueshëm, në mënyrë që të ofrojmë zgjidhje të ndriçimit të integruar të klasit të parë botëror për ndriçimin tregtar global, ndriçimin e brendshëm dhe ndriçimin e jashtëm. Nuk është vetëm një shtrirje e planit strategjik të të dy palëve, por modeli dhe strategjia e re e bashkëpunimit do të sjellë një ndikim të gjerë në industrinë e ndriçimit LED.

 

a
Video e kompanisë

Certifikatat

ccc1

ccc2

ccc3

Ne kishim bërë lavdi të panumërta, por qëllimi ynë i pandërprerë është më i ri, më i mirë dhe më i bukur.

Liper është e angazhuar për të promovuar një mënyrë jetese të gjelbër, harmonike dhe me pak karbon, duke krijuar një botë ndriçimi me cilësi të lartë për të gjithë botën dhe duke ndriçuar çdo ditë për të gjithë!

Drita e buzëve spërkat në tokën e verdhë dhe i lejon njerëzit të vlerësojnë kristalin e teknologjisë dhe arteve shkencore.

Liper e bën botën më shumë të kursyer energji !!!

about us

Na dërgoni mesazhin tuaj: