<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1"/>

НАШАТА ПРИКАЗНА

СВЕТЛИНА - Осветлува, ветува

Никогаш не можете да замислите што ќе се случи ако нема светлина во светот
Човечките суштества с still уште тропаат во темнина
Theелбата и потрагата по светлина може да се проследи во грчката митологија - пламенот на Прометеј
На 21 октомври 1879
Едисон го претвори митот во реалност, донесе вистинска светлина
Oнајави нова ера за историјата на науката и целото човештво

Во исто време, тука доаѓа приказната за Лајпер

Профил на компанија

c

Следејќи го ригорозниот и висококвалитетен стил на производство, компанијата придава големо значење на угледот и квалитетот. Сите главни производи имаат положено IEC, CB, CE, GS, EMC, TUV, EMC, LVD и ERP меѓународни сертификати и национални сертификати CQC и CCC Кина. Сите продукции се спроведуваат во согласност со Меѓународниот систем за квалитет ISO9001: 2000. Компанијата воспостави центар за истражување и развој на национално ниво и лабораторија. Има специјализиран тим за истражување и развој и има стекнато различни патенти, вклучувајќи 12 патенти за пронајдок, 100 патенти за корисни и 200 патенти за дизајн. Од производство, истражување и развој до иновации, стана лидер во индустријата за осветлување и се продава низ целиот свет, неговите производи уживаат висока репутација кај клиентите. Лидерот на компанијата, многупати го придружуваше кинескиот претседател да ги посети европските земји и одржа деловни преговори за да разговара за развојот на индустријата. 

Како водечка компанија за осветлување со познат бренд, ние сме еден од најважните играчи кои ја водат насоката на кинеската индустрија за осветлување. Врз основа на сето погоре, го добивме клучниот штанд за брендови на саемот за кантон и траеше повеќе од 10 години. 

Во 2015 година, Тука доаѓа можност.

Со официјално постигнување на стратешко партнерство во декември 2015 година по потпишување на договор за стратешка соработка помеѓу врвните лидери на германската компанија и претставници на нејзиниот кинески колега во Германија, Германија Liper Electric Co., Ltd со нас спроведе сеопфатна соработка, означувајќи нова фаза на развој на Лајпер. Носач на авиони во меѓународната индустрија за осветлување започнува да отплови ......

Ние целосно ќе ги интегрираме германските супериорни индустриски технологии и ќе ги подобриме германските духови за да постигнеме извонредност во перформансите и одржливиот развој, за да обезбедиме светски првокласни решенија за интегрирано осветлување за глобалното комерцијално осветлување, осветлување на внатрешноста и надворешно осветлување. Тоа не е само продолжување на стратешкиот распоред на двете страни, туку новата шема и стратегија за соработка ќе донесат далекусежно влијание врз индустријата за осветлување на ЛЕР.

 

a
Видео од компанијата

Сертификати

ccc1

ccc2

ccc3

Направивме безброј слави, но поновата, подобрата и поубавата е нашата непрекината цел.

Лајпер е посветен на промовирање зелен, хармоничен и ниско-јаглероден начин на живот, создавајќи светло за квалитетно осветлување за целиот свет и осветлувајќи секој ден за сите!

Лајпер светлина попрскува на жолтата земја и им овозможува на луѓето да го ценат кристалот на научната технологија и уметност.

Лајперот го прави светот повеќе заштеда на енергија !!!

about us

Испратете ни ја вашата порака: