<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

CERITA urang

CAHAYA - Caang, Janji

Anjeun moal pernah tiasa ngabayangkeun naon anu bakal kajadian upami teu aya cahaya di dunya
Manusa masih ngahiap dina poék
Kahayang sareng ngudag cahaya tiasa dilacak deui ka mitologi Yunani - Seuneu Prometheus
Tanggal 21 Oktober 1879
Edison ngajantenkeun mitos kana kanyataan, nyandak cahaya nyata
Opened era anyar pikeun sajarah sains sareng sakabeh umat manusa

Dina waktos anu sami, di dieu aya carita Liper

Profil Perusahaan

c

Ngudag gaya manufaktur anu ketat sareng kualitas luhur, Perusahaan ngiringan penting pisan pikeun reputasi sareng kualitas. Sadaya produk utama parantos ngalangkungan sertifikasi internasional IEC, CB, CE, GS, EMC, TUV, EMC, LVD sareng ERP sareng sertifikasi nasional CQC sareng CCC Cina. Sadaya produksi dilakukeun saluyu sareng ISO9001: 2000 Sistem Kualitas Internasional. Perusahaan parantos ngadegkeun pusat téknologi R&D tingkat nasional sareng laboratorium. Éta ngagaduhan tim R&D khusus sareng parantos kéngingkeun sababaraha rupa patén-patén, kalebet 12 patén kanggo panemuan, 100 patén kanggo kagunaan, sareng 200 patén kanggo desain. Ti produksi, R & D ka inovasi, éta parantos janten pamimpin industri pencahayaan sareng dijual di panjuru dunya, produk na ngagaduhan reputasi anu tinggi diantara konsumén. Pimpinan perusahaan, parantos ngiringan Présidén Cina nganjang ka nagara Éropa sababaraha kali sareng ngayakeun negosiasi bisnis pikeun ngabahas kamekaran industri. 

Salaku perusahaan pencahayaan terkenal kalayan mérek terkenal, kami mangrupikeun pamaén pangpentingna anu mingpin arah industri pencahayaan Cina. Dumasar kana sadayana di luhur, kami ngagaduhan kios mérek konci di kanton adil sareng lumangsung langkung ti 10 taun. 

Dina 2015, Ieu aya kasempetan.

Ku sacara resmi ngahontal parangkat strategis dina bulan Désémber 2015 saatos nandatanganan perjanjian kerjasama strategis antara pamimpin luhur perusahaan Jérman sareng wawakil ti réncang Cina na di Jérman, Jérman Liper Electric Co., Ltd sareng kami parantos ngayakeun kerjasama sadayana, tandana a tahap anyar pamekaran Liper. Kapal induk dina industri lampu internasional badé dimimitian ......

Kami bakalan ngahijikeun téknologi industri unggul Jérman sareng ningkatkeun sumanget Jérman pikeun ngahontal kaunggulan dina pagelaran sareng pamekaran berkelanjutan, sahingga nyayogikeun solusi cahaya terpadu kelas munggaran pikeun lampu komérsial global, lampu jero rohangan sareng pencahayaan luar. Éta sanés ngan ukur penyuluhan tata perenah strategis tina dua sisi, tapi pola kerjasama sareng strategi anu anyar bakal mawa pangaruh anu jauh dina industri pencahayaan LED.

 

a
Pidéo perusahaan

Sértipikat

ccc1

ccc2

ccc3

Kami parantos ngadamel kamulyan anu teu kaétung, tapi anu langkung énggal, langkung saé, sareng langkung éndah mangrupikeun tujuan anu teu dieureunkeun urang.

Liper komitmen pikeun ngamajukeun gaya hirup héjo, harmonis sareng handap-karbon, nyiptakeun dunya pencahayaan anu saé pikeun saluruh dunya, sareng cahaya unggal dinten pikeun sadayana!

Lampu liper naburkeun di bumi konéng sareng ngamungkinkeun urang ngahargaan kristal téknologi ilmiah sareng seni.

Liper ngajantenkeun dunya langkung hemat tanaga !!!

about us

Kirim pesen anjeun ka kami: