<img jangkungna = "1" lebar = "1" style = "tampilan: taya" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

CARITA URANG

CAHAYA - Caang, Ngajangjikeun

Anjeun moal tiasa ngabayangkeun naon anu bakal kajadian upami teu aya cahaya di dunya
Manusa masih ngaraba-raba dina poek
Kahayang sareng ngungudag cahaya tiasa disusud deui ka mitologi Yunani - Seuneu Prometheus
Dina 21 Oktober 1879
Edison ngancik mitos kana kanyataan, mawa cahaya nyata
OPened jaman anyar pikeun sajarah sains jeung sakabeh umat manusa

Dina waktos anu sami, di dieu asalna carita Liper

Profil Perusahaan

c

Pursuing gaya manufaktur rigorous jeung kualitas luhur, Company nempel pentingna hébat kana reputasi jeung kualitas.Sadaya produk utama parantos lulus IEC, CB, CE, GS, EMC, TUV, EMC, LVD sareng sertifikasi internasional ERP sareng sertifikasi nasional CQC sareng CCC Cina.Kabéh Productions anu dipigawé luyu jeung ISO9001: 2000 International Quality System.The Company geus ngadegkeun R & D puseur téhnologi jeung laboratorium nasional-tingkat.Éta ngagaduhan tim R&D khusus sareng ngagaduhan sababaraha patén-patén, kalebet 12 patén-patén pikeun penemuan, 100 patén-patén pikeun utiliti, sareng 200 patén-patén pikeun desain.Tina produksi, R&D pikeun inovasi, éta parantos janten pamimpin industri pencahayaan sareng dijual di sakumna dunya, produkna ngagaduhan reputasi anu luhur diantara para nasabah.Pamimpin perusahaan, parantos marengan Présidén Cina nganjang ka nagara Éropa sababaraha kali sareng ngayakeun rundingan bisnis pikeun ngabahas pangwangunan industri.

Salaku parusahaan cahaya ngarah kalawan brand kawentar, kami salah sahiji pamaén pangpentingna anu mingpin arah industri cahaya Cina .Dumasar sadayana di luhur, urang ngagaduhan stan brand konci on canton adil jeung lumangsung pikeun leuwih ti 10 taun.

Dina 2015, Ieu datang kasempetan.

Ku sacara resmi ngahontal hiji partnership strategis dina Désémber 2015 kana Signing tina perjangjian gawé babarengan strategis antara pamingpin luhur pausahaan Jerman sarta wawakil tara Cina na di Jerman, Jérman Liper Electric Co., Ltd kalawan kami geus dipigawé gawé babarengan sagala-buleud, nyirian a. tahap anyar ngembangkeun Liper urang.Pamawa pesawat di industri pencahayaan internasional mimiti balayar......

Kami bakal pinuh ngahijikeun téknologi industri unggulan Jerman sareng ningkatkeun sumanget Jérman pikeun ngahontal kaunggulan dina pagelaran sareng pamekaran sustainable, ku kituna nyayogikeun solusi pencahayaan terpadu kelas munggaran dunya pikeun pencahayaan komérsial global, pencahayaan jero ruangan sareng lampu luar.Éta sanés ngan ukur penyuluhan tata perenah strategis dua sisi, tapi pola sareng strategi gawé babarengan anu énggal bakal nyababkeun dampak anu jauh dina industri pencahayaan LED.

 

a
video parusahaan

Sertipikat

ccc1

ccc2

ccc3

Kami parantos ngadamel kamulyaan anu teu kaétang, tapi anu langkung énggal, langkung saé, sareng langkung saé mangrupikeun tujuan urang anu teu eureun-eureun.

Liper komitmen pikeun ngamajukeun gaya hirup anu héjo, harmonis sareng rendah karbon, nyiptakeun dunya pencahayaan kualitas luhur pikeun saalam dunya, sareng cahayana unggal dintenna pikeun sadayana!

Lampu liper nyembur dina taneuh konéng sareng ngamungkinkeun urang ngahargaan kristal téknologi ilmiah sareng seni.

Liper ngajantenkeun dunya langkung hemat energi!!!

about us

Kirim pesen anjeun ka kami: