jasa kami

Naon anu urang tiasa nyayogikeun pikeun klien pikeun ngalakukeun pamasaran?

Ngudag gaya manufaktur anu ketat sareng kualitas luhur, Perusahaan ngiringan penting pisan pikeun reputasi sareng kualitas. Sadaya produk utama parantos ngalangkungan sertifikasi internasional IEC, CB, CE, GS, EMC, TUV, EMC, LVD sareng ERP sareng sertifikasi nasional CQC sareng CCC Cina. Sadaya produksi dilakukeun saluyu sareng ISO9001: 2000 Sistem Kualitas Internasional. Perusahaan parantos ngadegkeun pusat téknologi R&D tingkat nasional sareng laboratorium. Éta ngagaduhan tim R&D khusus sareng parantos kéngingkeun sababaraha rupa patén-patén, kalebet 12 patén kanggo panemuan, 100 patén kanggo kagunaan, sareng 200 patén kanggo desain. Tina produksi, R&D dugi ka inovasi, parantos janten pamimpin industri lampu ..

DIAJAR DEUI

Kirim pesen anjeun ka kami: