<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

Nyarankeun pisan Lampu Jalan C

Pedaran pondok:

CE CB RoHS SSA
20W / 30W / 50W / 100W / 150W / 200W
IP65
30000h
2700K / 4000K / 6500K
Aluminium
IES Sadia


Detil Produk

Tanda Produk

highly recommend C street light
Modél Kakuatan Kapasitas batré DIM Ukuran produk Instalasi Pipa Diaméterna
LPSTL-20C01 20W 1750-1860LM N 282x144x55mm ∅50mm
LPSTL-30C01 30W 2620-2750LM N 282x144x55mm ∅50mm
LPSTL-50C01 50W 4360-4470LM N 383x190x67mm ∅50mm
LPSTL-100C01 100W 8990-9130LM N 453x232x92mm ∅50 / 60mm
LPSTL-100C01-G 100W 8990-9130LM N 453x232x165mm ∅50 / 60mm
LPSTL-150C01 150W 13750-14100LM N 592x272x108mm ∅50 / 60mm
LPSTL-200C01 200W 18660-18930LM N 592x272x108mm ∅50 / 60mm

Nalika anjeun nyarioskeun lampu jalan, nguseup tanaga, mahal sareng henteu gampang ngajaga sadaya kecap ieu dina pikiran anjeun. Dina kaayaan ngatasi pemanasan global sareng ngokolakeun énergi héjo, Ngarobih tradisional kana LED janten hal anu paling didorong henteu ngan ukur pikeun pamaréntah tapi ogé warga masarakat.   

Di Liper, urang teras-terasan ngaléngkah pikeun ningkatkeun perlengkapan lampu Jalan urang. Éta sababna produk urang salawasna dianggap pisan sareng resep.

Janten, naon anu ngajantenkeun lampu jalan urang pantes dipésér? Nya, C dipingpin lampu jalan diwangun pikeun kinerja, daya tahan, épisién, sareng daya tahan.

Kinerja sareng efisiensi tinggi—Dilengkepan LED kualitas luhur, lampu jalan séri C tiasa ngahontal 110LM / W dités ku goniophotometer di rohangan hideung urang.

Peunteun IP—Diuji ku mesin uji waterproof profesional dina kaayaan anu panas 24 jam, éta tiasa ngalirkeun IP66 sareng tiasa dianggo leres dina kaayaan luar.

IK—IK lumayan impor ka lampu jalan. Barang kami tiasa ngahontal standar internasional IK08.

Awét jeung endurance—Lampu mobil PC, tahan UV, éta henteu bakal konéng saatos dianggo dina waktos anu lami. Saatos diuji ku mesin suhu ekstrim dina -50 ℃ -80 ℃, lampu jalan LED Liper tiasa beroperasi dina lingkungan -45-50 extreme ekstrim. Bahan aluminium AL6060 kalayan 170-230 W / (MK) konduktivitas termal tinggi sareng desain aliran hawa ngahontal sistem disipasi panas anu langkung saé. Lapisan anti korosi anu saé anu tiasa ngalangkungan 24 jam tés semprot asin ngamungkinkeun produk tiasa dianggo saé di kota-kota basisir. Sadaya kanyataan ieu ngajamin umur panjang.  

Kami gaduh sertipikat CE, RoHS, CB, SAA. File IES pikeun sérab lampu jalan anu dipimpin sadayana sayogi. Numutkeun kana simulasi situs nyata Dialux, urang tiasa nawiskeun nasihat ngeunaan jarak antara dua cahaya sareng kuantitas pikeun ngahontal standar pencahayaan internasional.

Upami anjeun peryogi solusi lampu jalan hiji, Liper mangrupikeun pilihan anu pas pikeun anjeun.

Parentah Instalasi Lampu Jalan LED
Sateuacan dipasang, punten baca manual instruksi sacara saksama sareng tetep kanggo panggunaan kahareup.

Perhatosan
1. Personalia operasi kedah gaduh sertipikasi anu patali, pangetahuan sareng pangalaman damel. Alokasi kerja kedah dilakukeun numutkeun posisi sareng tanggung jawab masing-masing tanaga.
2. Lénsa modul lampu jalan didamel tina gelas anu élém optik, pananganan anu teu ati-ati bakal ngagores lénsa. Janten dina prosés pamasangan, lampu jalan kedah dijaga kalayan ati-ati. Dina hal nyanghareupan lampu jalan nyanghareupan taneuh, éta kedah dijagaan ku kaén anu lemes atanapi bahan pelindung anu sanés.
3. Sagala instalasi henteu kedah dilanjutkeun kecuali sadayana kakuatan pareum.
4. Instalasi kedah dilaksanakeun sacara ketat saluyu sareng spésifikasi operasi, kalebet panggunaan pakakas sareng alat anu aya hubunganana. Salaku conto: kisaran kerja, label peringatan, lampu kilat, helm, sareng baju damel dll.
5. Dina prosés pamasangan, mangga pastikeun cuaca cocog pikeun h listrik di luar ruangan anu tiasa dianggo.

Pernyataan
Treuk damel sareng platform angkat, tanda peringatan sareng senter penting pikeun pemasangan lampu jalan.
Instalasi sareng perawatan Henteu kedah dilanjutkeun kecuali sadayana kakuatan pareum.
Maintanance kedah dilaksanakeun ku tanaga ahli.

Pamasangan Lampu Jalan LED
Léngkah 1: Mimiti masang lampu jalan
Hurungkeun lampu jalan ka sisi tukang, leupaskeun 3 sekrup dina puter

Léngkah 2: Sambungkeun kabelna
Sambungkeun kabel L, N, GND dina lampu kana kabel L, N, GND anu cocog dina tihang lampu.
Sambelkeun kakuatan sirkuit cabang ngarah kana kakuatan ngawujudkeun, hideung janten hideung (panas), bodas bari (nétral). sareng héjo janten héjo (taneuh)

Léngkah 3: Perbaikan Lampu Jalan LED
Pasang lampu jalan kana tihang lampu, atur lampu jalan LED janten tingkat horizontal. Gancang 3 sekrup dina puter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan

    Kirim pesen anjeun ka kami: