Jual Lampu Sorot BS

Pedaran pondok:

CE CB RoHS
10W / 20W / 30W / 50W / 70W / 100W / 150W / 200W
IP66
30000h
2700K / 4000K / 6500K
Aluminium
IES Sadia


Detil Produk

Tanda Produk

hot selling BS floodlight
Modél Kakuatan Lumen DIM Ukuran produk
LPFL-10BS01 10W 800-900LM N 117x107x31mm
LPFL-20BS01 20W 1600-1700LM N 117x107x31mm
LPFL-30BS01 30W 2400-2500LM N 156x144x33mm
LPFL-50BS01 50W 4000-4100LM N 199x160x36mm
LPFL-100BS01 100W 8000-8100LM N 331x280x50mm
LPFL-150BS01 150W 12000-12100LM N 331x280x62mm

Lampu Sorot LED seueur dianggo dina pencahyaan fasad, kebon, alun-alun sareng acara-acara outdoor anu sanés. Pikeun milih anu mumpuni, poin sakumaha dihandap ieu bakal penting pisan pikeun lampu luar.

Laju IP:Ngabandingkeun tingkat IP umum di pasar nyaéta IP65. Lampu sorotan urang cocog sareng IP66 éta kusabab desain perumahan kami anu dipaténkeun pikeun mastikeun éta tahan cai sareng pembuangan panas anu unggul.

Lumen:desain internal & eksternal unik kami ngajantenkeun lampu épisién lumén langkung ti 100lm / W.

Suhu:saatos -45 ° -80 ° uji suhu luhur & lemah, Henteu janten masalah kanggo dianggo dina lingkungan anu haneut atanapi tiis, lampu LED tahan cai urang tiasa tiasa dianggo normal

Tés semprot uyah:urang nguji sadaya bagian lampu sorot dina mesin semprot uyah 24 jam, janten naon waé gedong basisir, éta tetep tiasa dianggo kalayan saé.

Tés tork:ari kakuatanna kedah cekap cekap pikeun dipasang, anu langkung luhur ti IEC60598-2-1 standar 0,75 milimeter pasagi sareng pasar.

Tingkat IK:hargana nyaéta IK08. Pikeun mastikeun lampu sareng bungkusanna, sateuacan & saatos dipak, kami nempatkeun lampu sorot kana mesin uji shockproof 2 jam terakhir dina kecepatan puteran 300 sahingga nalika klien nampi barangna, éta mumpuni.

Kamar poék:kaunggulan anu sanés nyaéta urang gaduh kamar poék urang. Janten pikeun proyek naon waé, Kami tiasa nawiskeun file IES pikeun klien. Lian ti éta, kami gaduh sertipikat CE, RoHS, CB,.

terminal waterproof:Pikeun nawiskeun jasa mandeg, terminal tahan cai ogé sayogi.

Dina persaingan ageung sapertos kitu, dina kualitas anu dijamin, harga bakal janten salah sahiji faktor utama. Kami yakin yén harga kami bakal paling kompetitif dina performa kalapa sapertos kitu.

Liper Lampu sorot séri B II mangrupakeun pilihan pangalusna anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: