Lampu Sorot BS Adol Panas

Katrangan singkat:

CE CB RoHS
10W / 20W / 30W / 50W / 70W / 100W / 150W / 200W
IP66
30000h
2700K / 4000K / 6500K
Aluminium
IES Kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

hot selling BS floodlight
Model Kekuwatan Lumen DIM Ukuran produk
LPFL-10BS01 10W 800-900LM N 117x107x31mm
LPFL-20BS01 20W 1600-1700LM N 117x107x31mm
LPFL-30BS01 30W 2400-2500LM N 156x144x33mm
LPFL-50BS01 50W 4000-4100LM N 199x160x36mm
LPFL-100BS01 100W 8000-8100LM N 331x280x50mm
LPFL-150BS01 150W 12000-12100LM N 331x280x62mm

Lampu Sorot LED digunakake kanthi akeh ing cahya fasad, kebon, alun-alun lan acara outdoor liyane. Kanggo milih sing nduweni kualifikasi, poin ing ngisor iki bakal penting banget kanggo lampu ruangan.

Tingkat IP:Mbandhingake tarif IP umum ing pasar yaiku IP65. Lampu sorot kita cocog karo IP66 amarga desain omah sing dipatenake kanggo mesthekake anti banyu kanthi disipasi panas sing unggul.

Lumen:desain internal & eksternal sing unik nggawe efisiensi lampu lumen luwih saka 100lm / W.

Suhu:sawise -45 ° -80 ° tes suhu tinggi & sithik, Ora preduli digunakake ing lingkungan sing anget utawa adhem, lampu LED anti banyu kita bisa digunakake kanthi normal

Tes semprotan uyah:kita nyoba kabeh bagean lampu sorot ing mesin semprotan uyah suwene 24 jam, mula bangunan pantai apa wae isih bisa mlaku kanthi apik.

Tes torsi:kabel listrik kudu cukup kuwat kanggo instalasi, sing luwih dhuwur tinimbang IEC60598-2-1 0,75 milimeter persegi standar lan pasar.

Tingkat IK:regane yaiku IK08. Kanggo mesthekake cahya lan paket, sadurunge & sawise dikemas, lampu sorot kasebut dipasang ing mesin uji shockproof suwene 2 jam kanthi kacepetan puteran 300 saengga nalika klien nampa barang, kualifikasi.

Ruangan peteng:kauntungan liyane yaiku kita duwe kamar sing peteng. Dadi kanggo proyek apa wae, Kita bisa nawakake file IES kanggo klien. Kejabi, kita duwe sertifikat CE, RoHS, CB.

terminal anti banyu:Kanggo nawakake layanan mandeg, terminal anti banyu uga kasedhiya.

Miturut kompetisi gedhe kasebut, kanthi kualitas sing dijamin, rega bakal dadi salah sawijining faktor utama. Kita yakin manawa rega bakal dadi paling kompetitif miturut kinerja kompetitif kasebut.

Liper Lampu sorot seri B II iku pilihan sing paling apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: