M Sorotan

Katrangan singkat:

CE CB RoHS
50W/100W/150W/200W/500W/400W/500W/600W
IP66
50000h
2700K / 4000K / 6500K
alumunium
IES kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

FILE IES

FILE IES (DRIVER SEPARATE)

LEMBAR DATA

M lampu sorot
Model daya Lumen DIM Ukuran produk
LPFL-50M01 50W > 100lm/w N 295X70X138mm
LPFL-100M01 100W N 295X70X268 mm
LPFL-150M01 150W N 298X73X378 mm
LPFL-200M01 200W N 298X73X490 mm
LPFL-300M01 300W N 573X73X378 mm
LPFL-400M01 400W N 573X73X490mm
LPFL-500M01 500W N 573X73X600mm
LPFL-600M01 600W N 573X73X710mm

Lampu ruangan kanggo acara njaba minangka parkir, dalan, plaza lan liya-liyane. Disaranake lampu banjir Modul seri Liper M.

Lan TCTerms tombol kanggo milih lampu ruangan please mriksa kaya ing ngisor iki.

IP rate—Kanggo saingan karo lampu IP65 normal, lampu ruangan kita dirating IP66. Struktur profesional ing njero ndadekake lampu anti banyu lan bledug.

Lumen—Lampu ruangan daya dhuwur mbutuhake syarat sing luwih dhuwur kanggo lumen tinimbang liyane. Jenis luminer iki tekan 100lm / W.

Suhu—Kanggo cahya ruangan, suhu minangka titik kunci kanggo umure. Ing -45 ℃- lan tes nganti 80 ℃, lampu LED anti banyu bisa digunakake kanthi apik. Iku fleksibel ing kahanan panas lan adhem.

Tes semprotan uyahSaka sekrup, omah, lensa menyang komponen ing njero, tes ing mesin semprotan uyah sajrone 24 jam minangka faktor kritis kanggo mesthekake yen saben bagean bisa digunakake kanthi bener.

Tes torsi -Kabel listrik nduweni kualifikasi miturut standar IEC60598-2-1 lan cukup kuwat kanggo instalasi ing dhuwur apa wae.

Angka IK—IK08 ndadekake cahya lan paket qualified kanggo awak lamp lan paket standar.

Kamar peteng-Kaya sing dingerteni manawa luminer daya dhuwur utamane kanggo proyek, ora mung barang sing dibutuhake, uga kita kudu nuntun klien kanthi cara sing profesional. Pramila kita duwe kamar peteng kanggo simulasi lampu sing dibutuhake.

Terminal anti banyu -Terminal anti banyu kita uga kudu nawakake klien luwih kepenak.

We need padhang kanggo madhangi dalan ngarep, cara kanggo tuwuh lan cara kanggo soul.Our Komisi kanggo nggawe urip padhang lan murni.

Urip katresnan, tresna modul Liper luminer anti banyu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • pdf1
      Lampu banjir LED Liper IP66 M Linear

    Kirim pesen kanggo kita: