<img high = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

Rekomendasi C Lampu Jalan Paling Dhuwur

Katrangan singkat:

CE CB RoHS SSA
20W / 30W / 50W / 100W / 150W / 200W
IP65
30000h
2700K / 4000K / 6500K
Aluminium
IES Kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

highly recommend C street light
Model Kekuwatan Kapasitas batere DIM Ukuran produk Diameter Pipa Instalasi
LPSTL-20C01 20W 1750-1860LM N 282x144x55mm ∅50mm
LPSTL-30C01 30W 2620-2750LM N 282x144x55mm ∅50mm
LPSTL-50C01 50W 4360-4470LM N 383x190x67mm ∅50mm
LPSTL-100C01 100W 8990-9130LM N 453x232x92mm ∅50 / 60mm
LPSTL-100C01-G 100W 8990-9130LM N 453x232x165mm ∅50 / 60mm
LPSTL-150C01 150W 13750-14100LM N 592x272x108mm ∅50 / 60mm
LPSTL-200C01 200W 18660-18930LM N 592x272x108mm ∅50 / 60mm

Nalika sampeyan ngobrol babagan lampu jalan, nyedhot energi, larang lan ora gampang dijaga kabeh tembung kasebut ana ing pikiran sampeyan. Ing lingkungan ngrampungake pemanasan global lan ngolah energi ijo, Ngganti tradisional dadi LED dadi perkara sing paling penting ora mung kanggo pamrentah nanging uga warga.   

Ing Liper, kita bakal luwih maju nambah lampu ing dalan. Pramila produk kita mesthi dianggep lan disenengi banget.

Dadi, apa sing nggawe lampu ing dalan kita dituku? C, lampu jalan dipimpin C dibangun kanggo kinerja, ketahanan, efisiensi, lan daya tahan.

Kinerja lan efisiensi dhuwur—Dilengkapi LED kanthi kualitas dhuwur, lampu dalan seri C bisa nggayuh 110LM / W sing dites nganggo goniophotometer ing kamar gelap.

Rating IP—Diuji dening mesin uji anti banyu profesional ing kahanan sing panas 24 jam, bisa ngliwati IP66 lan bisa digunakake kanthi bener ing kahanan ruangan.

IK—IK cukup ngimpor menyang lampu jalan. Barang-barang kita bisa nggayuh standar internasional IK08.

Awet lan endurance—Lampu depan mobil PC, tahan UV, ora bakal malih dadi kuning sawise digunakake suwe. Sawise dites nganggo mesin suhu ekstrem ing -50 ℃ -80 ℃, lampu jalan LED Liper bisa digunakake ing lingkungan ekstrem -45-50. Materi aluminium AL6060 kanthi 170-230 W / (MK) konduktivitas termal lan desain aliran udara sing dhuwur nggayuh sistem disipasi panas sing luwih apik. Lapisan anti-korosi sing apik sing bisa diuji suwene 24 jam uwal produk bisa digunakake kanthi apik ing kutha-kutha pesisir. Kabeh kasunyatan kasebut njamin umur sing dawa.  

Kita duwe sertifikat CE, RoHS, CB, SAA. File IES kanggo kabeh lampu sing dipimpin seri kasedhiya. Miturut simulasi situs nyata Dialux, kita bisa menehi saran babagan jarak antarane rong cahya lan jumlah kanggo nggayuh standar pencahayaan internasional.

Yen sampeyan butuh solusi pencahayaan dalan, Liper minangka pilihan sing pas kanggo sampeyan.

Instruksi Instalasi Lampu LED
Sadurunge dipasang, waca manual instruksi kanthi tliti lan tetep digunakake ing mbesuk.

Piweling
1. Personel operasi kudu duwe sertifikasi, ilmu lan pengalaman kerja sing gegandhengan. Alokasi kerja kudu digawe miturut posisi lan tanggung jawab saben personel.
2. Lensa modul lampu jalan digawe saka kaca temperatur optik, apa wae sing nangani sembrono bakal ngganggu lensa. Dadi ing proses instalasi, lampu-lampu dalan kudu dijaga kanthi tliti. Yen pasuryan cahya dalan madhep ing lemah, kudu dilindhungi nganggo kain alus utawa bahan pelindung liyane.
3. Instalasi apa wae ora kudu diterusake kajaba kabeh kekuwatan dipateni.
4. Instalasi kudu ditindakake kanthi ketat miturut spesifikasi operasi, kalebu panggunaan alat lan peralatan sing relevan. Contone: kisaran kerja, label peringatan, lampu kilat, helm, lan klambi kerja lsp.
5. Ing proses panginstalan, priksa manawa cuaca cocog kanggo tenaga listrik hgih ing njaba ruangan.

Pratelan
Truk kerja nganggo platform angkat, tandha peringatan lan senter penting kanggo instalasi lampu jalan.
Instalasi lan perawatan Ora kudu diterusake kajaba kabeh kekuwatan dipateni.
Maintanansi kudu ditindakake dening personel profesional.

Instalasi Lampu Jalan LED
Langkah 1: Mulai instalasi lampu jalan
Nguripake lampu jalan menyang sisih mburi, ngeculake 3 sekrup ing putar kasebut

Langkah 2: Sambungake kabel
Sambungake kabel L, N, GND ing lampu menyang kabel L, N, GND sing cocog ing tiang lampu.
Sambatan daya sirkuit cabang nyebabake tenaga listrik, ireng dadi ireng (panas), putih nganti (netral). lan ijo nganti ijo (lemah)

Langkah 3: Mbenakake Lampu Jalan LED
Pasang lampu jalan menyang tiang lampu, atur lampu jalan LED dadi level horisontal. Tutup 3 sekrup ing putar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane

    Kirim pesen menyang kita: