<img high = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

CERITA KAMI

Cahya - Padhang, Janji

Sampeyan ora bisa mbayangake apa sing bakal kedadeyan yen ora ana cahya ing jagad iki
Manungsa isih gropyokan ing peteng
Kepinginan lan golek cahya bisa ditemokake saka mitologi Yunani - Nyala Prometheus
Tanggal 21 Oktober 1879
Edison ngowahi mitos kasebut dadi kasunyatan, nggawa cahya nyata
Onyerat era anyar kanggo sejarah ilmu pengetahuan lan kabeh manungsa

Sanalika, ing kene crita saka Liper

Profil Perusahaan

c

Ngupaya gaya manufaktur sing ketat lan berkualitas tinggi, Perusahaan menehi penting banget kanggo reputasi lan kualitas. Kabeh produk utama wis lulus sertifikasi internasional IEC, CB, CE, GS, EMC, TUV, EMC, LVD lan ERP lan sertifikasi nasional CQC lan CCC China. Kabeh produksi ditindakake miturut ISO9001: 2000 Sistem Kualitas Internasional. Perusahaan iki wis nyipta pusat teknologi R&D tingkat nasional lan laboratorium. Iki nduweni tim R&D khusus lan entuk macem-macem paten, kalebu 12 paten kanggo panemuan, 100 paten kanggo utilitas, lan 200 paten kanggo desain. Saka produksi, R&D nganti inovasi, wis dadi pimpinan industri lampu lan didol ing saindenging jagad, produke duwe reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan. Pimpinan perusahaan, wis ngancani Presiden China kanggo ngunjungi negara-negara Eropa kaping pirang-pirang lan nganakake negosiasi bisnis kanggo ngrembug babagan pangembangan industri kasebut. 

Minangka perusahaan pencahayaan terkemuka kanthi merek terkenal, kita minangka salah sawijining pemain paling penting sing dadi arah industri pencahayaan Tiongkok .Dhasar kabeh, kita entuk kios merek utama ing pameran kanton lan suwene luwih saka 10 taun. 

Ing 2015, ing kene kasedhiya kesempatan.

Kanthi resmi nggayuh kemitraan strategis ing Desember 2015 sawise mlebu perjanjian kerja sama strategis ing antarane pimpinan utama perusahaan Jerman lan perwakilan mitra China ing Jerman, Jerman Liper Electric Co., Ltd karo kita wis nindakake kerja sama kabeh, menehi tandha tataran anyar pangembangan Liper. Operator pesawat ing industri lampu internasional wiwit diwiwiti ......

Kita bakal nggabungake kanthi lengkap teknologi industri unggul Jerman lan ningkatake semangat Jerman kanggo nggayuh kinerja lan pembangunan berkelanjutan, supaya bisa nyedhiyakake solusi pencahayaan terpadu kelas pertama kanggo lampu komersial global, pencahayaan njero ruangan lan pencahayaan ruangan. Iku ora mung minangka tambahan saka tata strategis ing loro pihak, nanging pola lan strategi kerjasama sing anyar bakal nggawa pengaruh sing gedhe ing industri lampu LED.

 

a
Video perusahaan

Sertifikat

ccc1

ccc2

ccc3

Kita wis nggawe kamulyan sing ora bisa dietung, nanging sing luwih anyar, luwih apik, lan luwih ayu yaiku tujuan sing ora ditemtokake.

Liper duwe komitmen kanggo promosi gaya urip ijo, harmoni lan kurang karbon, nggawe jagad sing berkualitas tinggi kanggo kabeh jagad, lan saben dina padhang kanggo kabeh wong!

Lampu tipis nyemprotake ing lemah kuning lan nggawe wong bisa ngormati kristal teknologi lan seni ilmiah.

Liper nggawe jagad luwih hemat energi !!!

about us

Kirim pesen menyang kita: