layanan kita

Apa sing bisa disedhiyakake kanggo klien kanggo nindakake pemasaran?

Ngupaya gaya manufaktur sing ketat lan kualitas tinggi, Perusahaan menehi penting banget kanggo reputasi lan kualitas. Kabeh produk utama wis lulus sertifikasi internasional IEC, CB, CE, GS, EMC, TUV, EMC, LVD lan ERP lan sertifikasi nasional CQC lan CCC China. Kabeh produksi ditindakake sesuai karo ISO9001: 2000 Sistem Kualitas Internasional. Perusahaan iki wis nggawe pusat teknologi R&D tingkat nasional lan laboratorium. Iki nduweni tim R&D khusus lan entuk macem-macem paten, kalebu 12 paten kanggo panemuan, 100 paten kanggo utilitas, lan 200 paten kanggo desain. Saka produksi, R&D nganti inovasi, wis dadi pimpinan industri lampu ..

Sinau Liyane

Kirim pesen menyang kita: