Dhukungan Promosi LIPER

Dhaptar bahan promosi

Klien bisa milih bahan ing ngisor iki, kita bakal ngirim bareng pesen sampeyan. Kita uga bakal nambah macem-macem produk promosi kanggo nyukupi kebutuhan klien kanthi beda-beda.

BTW, yen sampeyan duwe syarat kanggo bahan promosi, ayo ngerti, bakal digawe sesuai.

Tampilan Rak

asd
dsd
bsd
esd
csd
fsd

Rompi Listrik

03
02

Kaos

001
002

Kalkulator

0001

Notebook

0002

Topi

005

Kothak Lampu

013

Tas

013

Piala Vakum

005

Pena

0001

Payung

0001

Konstruksi Toko / Showroom

Klien bisa milih mbangun toko utawa ruang pamer miturut desain liper lan bali menyang liper kanggo menehi subsidi masukane.

0001

0001
0001
0001
0001

Pariwara Komersial

Klien bisa milih nindakake iklan komersial lan bali kanggo menehi subsidi kanggo input.
0001
0001
0001
0001
0001
0001
0001

Kita bakal nganyari kanthi rutin !!!


Wektu kiriman: Nov-23-2020

Kirim pesen menyang kita: