Mbështetja për Promovimin e LIPER

Lista e materialeve promovuese

Klientët mund të zgjedhin materialet e mëposhtme, ne do t'i dorëzojmë së bashku me porosinë tuaj. Ne gjithashtu do të shtojmë shumëllojshmërinë e produkteve të promovimit për të përmbushur klientët e ndryshëm kanë nevojë kohë pas kohe.

BTW, nëse keni kërkesë për materialet e promovimit, na tregoni, do ta bëjë atë në përputhje me rrethanat.

Afisho raftin

asd
dsd
bsd
esd
csd
fsd

Jelek elektricist

03
02

Bluzë

001
002

Llogaritësi

0001

Fletore

0002

Kapelë

005

Kutia e dritës

013

Çantë

013

Kupa e vakumit

005

Stilolaps

0001

Çadra

0001

Ndërtimi i dyqanit / ekspozitës

Klientët mund të zgjedhin të ndërtojnë dyqanin ose sallën e ekspozitës sipas modelit të liperit dhe të kthehen përsëri për të subvencionuar kontributin e tyre.

0001

0001
0001
0001
0001

Reklama tregtare

Klientët mund të zgjedhin të bëjnë AD komerciale dhe të kthehen përsëri për të subvencionuar kontributin e tyre.
0001
0001
0001
0001
0001
0001
0001

Ne do të azhurnojmë rregullisht !!!


Koha e postimit: nëntor-23-2020

Na dërgoni mesazhin tuaj: