• ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  01

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  • Markë e besueshme

   Markë e besueshme

   markë ndërkombëtare Liper

  • Çmim i arsyeshëm

   Çmim i arsyeshëm

   shitje direkt nga fabrika

  • Dizajn i shquar

   Dizajn i shquar

   myku privat ofron dizajnin unik

  LEXO MË SHUMËurl
 • ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  02

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  • Materiale promovuese falas

   Materiale promovuese falas

  • shumëllojshmëri produktesh promovuese për të përmbushur kërkesat e klientëve të ndryshëm

   shumëllojshmëri produktesh promovuese për të përmbushur kërkesat e klientëve të ndryshëm

  LEXO MË SHUMËurl
 • ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  03

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  • Reklamim Komercial

   Reklamim Komercial

  • Jashtë linje

   Jashtë linje

   t'ju ndihmojë të dizajnoni dhe bëni tabela, të subvenciononi kontributin tuaj për të bërë AD komerciale

  • Online

   Online

   ju ndihmon të reklamoni falas në Facebook, Google dhe platforma të tjera

  LEXO MË SHUMËurl
 • ÇFARË DO TË MBËSHTETJEMI3

  04

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJEMI3

  ÇFARË DO TË MBËSHTETJMË

  • Ndërtim Showroom

   Ndërtim Showroom

  • ndihmoni në hartimin e showroom-it tuaj dhe siguroni materiale dekorimi

   ndihmoni në hartimin e showroom-it tuaj dhe siguroni materiale dekorimi

  LEXO MË SHUMËurl