Поддршка за унапредување на LIPER

Список на материјали за промоција

Клиентите можат да ги изберат подолу материјалите, ние ќе ги испорачаме заедно со вашата нарачка. Ние исто така ќе додадеме разновидност на производи за промоција за да одговориме на различни потреби на клиенти од време на време.

BTW, ако имате барање за материјали за промоција, известете ни, ќе го направи тоа соодветно.

Полица за прикажување

asd
dsd
bsd
esd
csd
fsd

Електричар елек

03
02

Маица

001
002

Калкулатор

0001

Тетратка

0002

Капа

005

Лајт кутија

013

Торба

013

Вакуум чаша

005

Пенкало

0001

Чадор

0001

Изградба на продавница / изложбен салон

Клиентите можат да изберат да ја изградат продавницата или изложбениот салон според липеровиот дизајн и да се вратат на липерот за да ги субвенционираат своите придонеси.

0001

0001
0001
0001
0001

Комерцијално рекламирање

Клиентите можат да изберат да го направат комерцијалниот АД и да се вратат назад за да ги субвенционираат своите придонеси.
0001
0001
0001
0001
0001
0001
0001

Regularlyе ажурираме редовно !!!


Време на објавување: Ноември-23-2020

Испратете ни ја пораката до нас: