<img jangkungna = "1" lebar = "1" style = "tampilan: taya" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

Warta Industri

  • EYE PROTECTION LAMP

    LAMPU PANUNGGUNG PANON

    Salaku nyebutkeun mana, klasik pernah maot.Unggal abad boga simbol populér na.Kiwari, lampu panyalindungan panon panas pisan dina widang industri pencahayaan.

    Maca deui
  • New trends in the lighting industry in 2022

    Tren anyar dina industri pencahayaan di 2022

    Dampak kana wabah, ngagantian éstétika konsumen, parobihan tina metode pameseran, sareng naékna lampu anu teu aya master sadayana mangaruhan kana kamekaran industri pencahayaan.Dina 2022, kumaha éta bakal mekar?

    Maca deui
  • Smart Home, Smart Lighting

    Smart Home, Lampu Smart

    Kahirupan naon anu bakal dibawa ka bumi pinter?Jenis cahaya pinter anu kedah urang dilengkepan?

    Maca deui
  • The difference between T5 and T8 LED Tubes

    Beda antara T5 na T8 LED tabung

    Naha anjeun terang bédana antara tabung T5 LED sareng tabung T8?Ayeuna Hayu urang diajar ngeunaan eta!

    Maca deui
  • Sea Freight Costs Have Soared 370%,Will it go down?

    Biaya Angkutan Laut Naék 370%, Naha bakal Turun?

    Nembe urang geus ngadéngé loba keluhan ti klien: Ayeuna angkutan barang laut geus jadi luhur!Nurutkeun kanaIndéks Baltik Freightos, ti taun ka tukang ongkos angkutan geus naek sabudeureun 370%.Bakal turun bulan hareup?Jawabanana teu dipikaresep.Dumasar kana kaayaan palabuhan sareng pasar ayeuna, paningkatan harga ieu bakal dugi ka 2022.

    Maca deui
  • LED Lights Industry Is Being Hit by the Global Chip Shortage

    Industri Lampu LED Kaserang ku kakurangan Chip Global

    Kakurangan chip global anu lumangsung parantos ngaganggu industri otomotif sareng téknologi konsumen salami sababaraha bulan, lampu LED ogé ditarajang.Tapi épék ripple tina krisis, anu tiasa dugi ka 2022.

    Maca deui
  • Why the planar Intensity distribution curve of street lights is not uniform?

    Naha kurva distribusi Inténsitas planar lampu jalan henteu seragam?

    Biasana, urang meryogikeun distribusi inténsitas cahaya lampu janten seragam, sabab tiasa nyayogikeun cahaya anu nyaman sareng ngajaga panon urang.Tapi naha anjeun kantos ningali kurva distribusi Inténsitas planar lampu jalan?Teu seragam, naha?Ieu topik urang kiwari.

    Maca deui
  • The importance of stadium lighting design

    Pentingna desain lampu stadion

    Naha éta dianggap tina olahraga sorangan atawa apresiasi panongton, stadion kudu susunan rencana design cahaya ilmiah tur lumrah.Naha urang nyarios kitu?

    Maca deui
  • How to install LED streetlight?

    Kumaha carana masang lampu jalan LED?

    Artikel ieu museurkeun kana babagi dasar pangaweruh lampu jalan LED sarta pituduh dulur kumaha carana install lampu jalan LED pikeun minuhan requirements.To ngahontal rarancang cahaya jalan, urang kudu comprehensively mertimbangkeun fungsi, estetika jeung investasi, jsb faktor.Teras pamasangan lampu jalan kedah nangkep Poin konci ieu:

    Maca deui
  • Extracurricular knowledge

    Pangaweruh ekstrakurikuler

    Naha anjeun terang bédana antara drive catu daya terasing sareng drive non-terasing?

    Maca deui
  • Do you know more about the price trend of raw aluminum material?

    Naha anjeun terang langkung seueur ngeunaan tren harga bahan aluminium atah?

    Aluminium kalawan loba kaunggulan salaku bahan utama pikeun lampu LED, lolobana lampu Liper kami dijieunna tina aluminium, tapi trend harga panganyarna tina bahan aluminium atah ngajempolan urang.

    Maca deui
  • Led Lights Basic Parameter Definition

    Dipingpin Lampu Dasar Parameter Harti

    Naha anjeun bingung antara fluks bercahaya sareng lumens?Salajengna, hayu urang tingali definisi parameter lampu dipingpin.

    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami: