Morero oa Lebone la Lipapali la Liper

Mabone a lipapali a Liper M a atisa ho sebelisoa libakeng tse kholo, joalo ka lebala la lipapali, mabala a bolo, mabala a basketball, libaka tsa sechaba, mabone a litoropo, lithanele, mabone a moeling, joalo-joalo. Moralo o fapaneng le matla a phahameng a fumana maikutlo a matle ka 'maraka.

Ho na le likete tsa mabone a LED 'marakeng, ke ntlha efe eo u tla e nahana ha u khetha?Ntle le theko, ka kakaretso, boholo ba bareki ba tla shebana le ts'ebetso, joalo ka metsi, khanya e khanyang, mocheso oa mebala, matla a lekantsoeng, mocheso oa mocheso oa mosebetsi, nako ea tiiso, joalo-joalo.

Mabone a lipapali a Liper M, re u fa likhetho tse peli bakeng sa litlhoko tse fapaneng

E 'ngoe ke mofuta oa linear, motlakase o sebetsang ke 220-240V, o nang le waranti ea lilemo tse 3.

E 'ngoe e nang le mokhanni ea arohaneng, motlakase o sebetsang ke 90-280V, o nang le waranti ea lilemo tse 5.

Matla a fapaneng a ts'ebetso a tlisa phallo e fapaneng ea khanya le ts'ireletso ho tsoa ho matla a matla, Hona joale, lebone le le leng le khanyang ka mokhoa o hlakileng le fihla ho 90lumen ka watt, mokhanni o arohaneng o fihla ho 110lumen ka watt.Boleng ba ts'ireletso ho tsoa ho matla a matla, linear 4000K, le mokhanni a ka jara 6000V.

(ena ke e 'ngoe ea lebenkele la rona la li-agent tsa Myanmar, mabone a lipapali a Liper M a nkoa e le sehlahisoa se hlahang)

lipere 2

Ho feta moo, mabone a lipapali a M series a rorisitsoe haholo?

1. E thibela metsi ho fihla ho IP66, e ka mamella tšusumetso ea pula e matla le maqhubu

2. Moralo oa matlo a nang le tokelo ea molao le thepa ea aluminium ea die-casting ho netefatsa hore ho na le mocheso o phahameng oa mocheso

3. Mocheso o sebetsang: -45 ° -80 °, o ka sebetsa hantle lefatšeng ka bophara

4. Sekhahla sa IK se fihla ho IK08, ha ho na tšabo ea maemo a tšabehang a lipalangoang

5. Thapo ea matla e phahameng ho feta IEC60598-2-1 e tloaelehileng ea 0.75 square millimeters, e matla ka ho lekaneng

6. Re ka fana ka faele ea IES e hlokoang ke mokha oa morero, Ntle le moo, re na le litifikeiti tsa CE, RoHS, CB

7. Matla a felletseng le a phahameng, ho tloha ho 50watt ho isa ho 600watt, a batla a koahela litlhoko tsohle tsa letsatsi le letsatsi.

8. Kopano ea mojule, ho khantša ka thoko, qoba bothata bofe kapa bofe ba tšohanyetso, mabone a tsoelang pele, hape, ho molemo bakeng sa SKD, ho kenya habonolo, ha ho hlokahale mefuta ea matla bakeng sa thepa, reka feela 50watt module le lisebelisoa, etsa matla leha e le afe u le mong ha u le mong. moreki o na le potso

Bakeng sa Liper, ha re ntse re phehella boleng bo botle, re ikemiselitse ho nts'etsapele lihlahisoa tse fapaneng tsa mebaraka, joalo ka ha re tseba, ka nts'etsopele ea sechaba, batho ba ntse ba tsoela pele ho lelekisa sejoale-joale le ho iketsetsa motho.leha ho le joalo, mabone a mangata a LED a fumanehang 'marakeng ke a stereotyped, a haelloang ke likarolo, le lipheo tse khethehileng.

Sebaka sena sa bohloko ba 'maraka hape ke ntlha ea katleho ea liper ea rona.Re tla tsoelapele ho ela hloko 'maraka, ho sekaseka mmaraka, le ho tlisa lihlahisoa tse fapaneng' marakeng.

Ha re natefeloeng ke litšoantšo tsa projeke ea mabone a lipapali a M series

lipere 3
lipere 4
lipere 5
lipere 6
lipere 7
mohale 88
lipere 9

Nako ea poso: Feb-09-2021

Re romelle molaetsa oa hau: