< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

Соларни улични светла од серијата D – Паметен и зелен живот

Поставува соларна улична светлина од 200 W на столбовите од 5 метри.По зајдисонце, сончевата светлина ќе работи автоматски.Клиентот со големо задоволство може да ни каже дека со задоволство го инсталираат и дека воопшто нема потреба од трошок за струја.По овој тест проект, ќе има уште проекти.

sadsf
dsafdsf

Соларните светла добиваат се поголема популарност низ целиот свет.Придонесот за зачувување на енергијата и помалата зависност од мрежата, соларните светилки стануваат најдобро решение каде што има доволно сончева светлина.Не само што се користи во владиниот проект, туку и сончевата светлина доаѓа во домот на обичните луѓе.

Во Liper, нудиме еден паметен систем совршен за соларни улични светилки, ќе најдете висококвалитетни LED тела кои се спојуваат со соларни панели за максимална ефикасност и заштеда.Според оваа технологија за паметен систем за контрола, соларните улични светла од серијата Liper Newest D можат да останат светло за 30 дождливи денови.Дури и при ужасно дождливо време, овој паметен систем обезбедува стабилно осветлување за тесни до широки области и може спорно да работи.

Зошто да изберете соларна улична светлина од серијата D?

LiFePO₄ батерија со >2000 пати на рециклирање

Сончев панел од полисилициум со голема конверзија

Прилагодливиот соларен панел може да ја прилагоди насоката на панелот за да добие повеќе сончева светлина

100W и 200W по ваш избор

Препорачана висина на инсталација: 4-5M

Паметна контрола на времето

Визуелен кондензатор на батеријата

Соларната светлина е со батериски производ.За време на транспортот, ако не е добро заштитен, ќе го разбуди пожарот.Секоја соларна улична светлина Liper е спакувана посебно со посебна заштита.

Новата технологија создава нов паметен и зелен живот.Тоа е исто така Liper осветлувањето секогаш го правите.


Време на објавување: април-13-2022 година

Испратете ни ја вашата порака: