Lampu Smart

Katerangan pondok:

Cahya calakan, Smart Home

Pinuh Merenah

Sapinuhna cocog

Sapinuhna Nyaman

Liper APP dianggo sareng Alexa


Rincian produk

Tag produk

Dupi anjeun kantos stumbled ngaliwatan peuting poék?

Dupi anjeun kantos ninggalkeun ranjang haneut anjeun pikeun fumble saklar lampu?

Naha anjeun kantos ngalaman kasusah nyaluyukeun pangaruh cahayacocog jeung skenario béda?

Liper lampu pinter

Kalayan téknologi cahaya pinter ti Liper, anjeun ngamutahirkeun bumi anjeun janten dunya téknologi tinggi anu nyambung sacara intelijen anu ngajantenkeun anjeun nyaman sareng nyaman.

lampu pinter (2)

Téknologi pencahayaan pinter Liper, ngajantenkeun lampu anjeun pinter sapertos anjeun.Lipernawarkeun dua cara pinter pikeun pilihan Anjeun ngadalikeun lampu Anjeun, make hiji aplikasiatawa asisten sora.Boh sistem ISO atanapi sistem Android, anjeun tiasaunduh Liper APP anu ogé cocog sareng Amazon Alexa.

Cahya calakan, Smart Home

1. Kontrol jarak jauh lampu LED, kacaangan, suhu warna, warna,jsb, ngalakukeun naon rék, sarta ngarasakeun hirup smartly

2. Hiji APP bisa ngadalikeun sakabéh lampu di imah anjeun

3. Bébas DIY rupa-rupa modus pamandangan, nengetan kaséhatan sarta kanyamanan,sarta sadar cahaya calakan sabenerna humanized

4. Fléksibel netepkeun cahaya timing, sadar timing switch lampu

5. Babagi alat: Hiji ketok pikeun ngabagikeun alat diantara anggota kulawarga

6. Sambungan gampang: gampang jeung gancang nyambungkeun App ka alat

7. Gancang nyambung ka Amazon Alexa pikeun ngamimitian perjalanan kontrol sora

SMART mangrupikeun gaya hirup anyar anu diudag ku manusa.Zuckerberg Metaverse,sareng Huawei Hongmeng Internet of Everything, duanana mangrupikeun dunya pinter.Entong ngantepkeun lampu anjeun mundur, aranjeunna ogé kedah ka hareup.

Smart Lampu02

Liper Smart ngajadikeun cahaya karesep nyata

Saré, maca, digawé, luang, pésta, bobogohan ciuman, jeung nangkeup?Pinterdimming!Henteu masalah atmosfir mana anu anjeun hoyong jieun atanapi nyorot,Liper pinter bakal ngabantosan anjeun.

Liper Smart ngajadikeun santai

Tanpa pindah tina sofa, korsi, ranjang sareng sajabana, anjeun tiasa ngontrol sadayanalampu anjeun kalawan ukur pencét atawa paréntah sora.Anjeun geus ngalamuntina comforts sapertos keur lila.

Liper Smart ngajadikeun cahaya salaku pangawal anjeun

Hurungkeun lampu imah anjeun nganggo telepon sélulér anjeun nalika anjeun nuju liburansangkan kasampak kawas anjeun aya.Aman mangrupikeun anu paling penting.

FULL CREEH, FULL COMPATIBLE, FULL COMPANY

Anjeun ujug-ujug bakal manggihan loba atmosfir antara caang jeung poék jeungbener-bener mimiti karasa pesona cahaya.Liper Smart, henteu ngan ukur ngajaga leungeun anjeun bébas tapi ogé gaduh sentuhansihir.

Entong sono!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami: