<img jangkungna = "1" lebar = "1" style = "tampilan: taya" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

F COB Lampu siling

Katerangan pondok:

CE CB RoHS
3W/5W/8W/12W
IP20
30000h
2700K / 4000K / 6500K
alumunium
IES Sadia


Rincian produk

Tag produk

F COB Ceiling Light round
F COB Ceiling Light square

pasagi

Modél Kakuatan Lume n DIM Ukuran produk Keureut
LP-COB03F01-Y1 3W 260-310LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB03F02-Y1 3W 260-310LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB05F01-Y1 5W 310-360LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB05F02-Y1 5W 310-360LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB08F01-Y1 8W 630-720LM N ∅110x50mm ∅90-100mm
LP-COB08F02-Y1 8W 630-720LM N ∅110x50mm ∅90-100mm
LP-COB12F01-Y1 12W 950-1050LM N ∅136x65 mm ∅120-130mm
LP-COB12F02-Y1 12W 950-1050LM N ∅136x65 mm ∅120-130mm

Buleud

Modél Kakuatan Lumén DIM Ukuran produk Keureut
LP-COB03F01-F1 3W 260-310LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB03F02-F1 3W 260-310LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB05F01-F1 5W 310-360LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB05F02-F1 5W 310-360LM N ∅90 x 35 mm ∅68-80mm
LP-COB08F01-F1 8W 630-720LM N ∅110x50mm ∅90-1OOmm
LP-COB08F02-F1 8W 630-720LM N ∅110x50mm ∅90-100mm
LP-COB12F01-F1 12W 950-1050LM N ∅136x65 mm ∅120-130mm
LP-COB12F02-F1 12W 950-1050LM N ∅136x65 mm ∅120-130mm

PS F01 bunderan jero hideung, F02 bunderan jero bodas

Lampu siling LED mangrupikeun salah sahiji lampu hiasan jero ruangan anu paling penting, seueur dianggo di bumi, toko, supermarket, hotél, Jeweller sareng saterasna.umur panjang, kacaangan alus, sudut beam sampurna nyieun produk ieu sampurna pikeun decoration.Our lampu siling LED Liper nyaeta model klasik pikeun jalma anu resep tradisional.

PinuhruntuyanPikeun kakuatan, urang gaduh 3w ka 12w tiasa nyumponan kalolobaan kabutuhan sapopoé.Pikeun wangun kami nyadiakeun duanana buleud sarta pasagi.Bunderan tengah tiasa bodas sareng hideung.

Panjang umurKahirupan rata-rata lampu siling LED Liper ngahontal langkung ti 30000 jam, dumasar kana data uji umur panjang ti lab urang.

AlusCaangSadaya lampu gaduh kacaangan, efisiensi cahaya rata-rata 80lm / w dumasar kana laporan uji sareng mesin uji listrik poto anu saé.

Sudut sinar sampurnasudut beam nyaeta antara 30 ° nepi ka 45 ° dumasar kana file test IES ti kamar poék, sangkan sagala lampu euweuh UGR, méré panangtayungan ogé panon jalma sarta nyieun lingkungan harmoni.

Naon deui, urang tiasa masihan anjeun pilihan diversity, bunderan tengah awak bisa jadi bodas tur hideung .Pikeun warna lampu, bodas haneut, bodas tiis tur bodas Pengetahuan Alam sagala sadia .We ogé bisa nyadiakeun Anjeun file IES nu nembongkeun maneh kabeh. inpo wincik ngeunaan sudut beam na photometric .Bisa mantuan Anjeun mutuskeun kakuatan mana anu pangalusna pikeun lingkungan jeung sabaraha PCS lampu nu peryogi mésér.

Anu pamungkas, abdi hoyong nyebutkeun urang teu ukur produsén, tapi rencana na solusi panyadia, miharep anjeun bakal ngarasakeun pamakéan produk Liper.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: