<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=2735146430138249&ev=PageView&noscript=1" />

Daya Tinggi 50watt IP65 Turun Lampu

Pedaran pondok:

CE CB SAA RoHS
20W / 30W / 40W / 50W
IP65
30000h
3000K / 4000K / 6500K
PC
IES Sadia


Detil Produk

Tanda Produk

描述里的图

Babak

Modél Kakuatan Lumen DIM Ukuran Produk
LPDL20MA01-Y 20W 1600-1700LM N ∅182x48mm
LPDL30MA01-Y 30W 2400-2500LM N ∅235x52mm
LPDL40MA01-Y 40W 3200-3300LM N ∅292x56mm
LPDL50MA01-Y 50W 4000-4500LM N ∅380x60mm

Naha anjeun kantos kaganggu ku serangga anu asup kana lampu? Naha anjeun kantos kasulitan milari lampu anu tiasa nganggo jero rohangan sareng ker? Naha anjeun kantos kasurupan ku rupa-rupa lampu bentukna di pasar?

Liper teras-terasan komitmen pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun nilai pikeun palanggan. Kituna hiji lampu anu tiasa dianggo pikeun sakumna bumi anjeun kaluar. Henteu masalah ruang tamu, ruang makan, dapur, kamar mandi, balkon atanapi témbok luar palataran, lampu sorot Liper IP65 tiasa janten pilihan anjeun.

Kakuatan lengkep: kakuatan panutup 20-50watt, jasa hiji-léngkah pikeun sakabeh imah anjeun. Kakuatan anu béda cocog sareng daérah pasagi anu béda. Hususna pikeun 50watt, lumen anu luhur pasti tiasa ngagentoskeun lampu kristal anjeun di ruang tamu anjeun. Instalasi sareng perawatan gampang, desain saderhana sareng elegan saluyu sareng éstétika modéren.

Anti serangga: desain terpadu kalayan lem, sekrup sareng segel ring segel kaamanan pikeun mastikeun tahan cai sareng tingkat IP65. Kami bahkan nguji éta dina standar IP66, aliran na diatur kana 53 anu sami sareng hujan ageung sareng gelombang laut.

Komo cai teu tiasa lebet kana lampu, INSEK, moal !!! Ieu mangrupikeun kaunggulan anu hadé dibandingkeun sareng lampu latar tradisional anu mangrupakeun desain kerung. Ku alatan éta, dapur, kamar mandi, balkon, témbok luar, koridor, bahkan kamar sauna ogé tiasa milih éta. BBT, Desain anu disegel henteu ngan ukur manjangan rentang panggunaan, tapi ogé tiasa ngajagi lampu tina lebu pikeun ningkatkeun umur, samentawis éta, ngajaga kaendahan.

Sampul palastik khusus: aya tantangan ageung pikeun panutup palastik nalika dianggo di luar ruangan, naha éta anti cahaya panonpoe? Naha bakal janten rapuh sareng rengat nalika lami dianggo? naha éta bakal konéng ...... Saatos teraskeun hurung dina kabinet suhu luhur urang (45 ℃ - 60 ℃) salami 1 taun kanggo uji stabilitas sareng tahan saminggu di laboratorium suhu luhur sareng handap (- 50 ℃ - 80 ℃) pikeun tés pangaruh, urang tiasa ngajamin kateguhanna anu luhur sareng tahan UV.

Warna pigura: kalayan ningkatna paménta pribadi, warna pigura bodas Palasik écés henteu cekap, hideung, pérak, sisikian kai sareng warna anu sanés tiasa didamel ku téknologi panyemprotan anu parantos matang.

Pilihan: suhu warna hiji, surem, sareng jinis sensor, tilu pilihan pikeun anjeun milih. Minuhan kabutuhan anu béda dina skénario anu béda.

 

Backlit sareng sisi-lampu mangrupikeun desain diferensial anu tiasa ngajantenkeun lampu langkung lemes sareng caang. Pilih Liper, pilih jasa hiji-léngkah pikeun sakumna bumi anjeun. Henteu kaganggu, henteu kaganggu, teu matak heran, éfisién sareng alus pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: