B UFO Lampu

Pedaran pondok:

CE CB RoHS
100W / 200W
IP65
30000h
2700K / 4000K / 6500K
Aluminium
IES Sadia


Detil Produk

Tanda Produk

classic B High bay Light
Modél Kakuatan Lumen DIM Ukuran produk
LPUF-100B01 100W 8750-8970LM N ∅265x130mm
LPUF-200B01 200W 18380-18650LM N ∅375x125mm
1

Lampu teluk tinggi seueur dianggo di stadion, toko, gudang sareng tempat industri. Sadaya tempat ieu ngagaduhan fitur anu umum: Langit-langit na luhur pisan, henteu gampang dipasang atanapi diganti. Upami anjeun hoyong masang atanapi ngagentos lampu industri, bakal aya patarosan anu penting pisan: Kumaha carana milih Lampu Led Bay bay anu saé?  

Durability, efisiensi énergi, desain anu saé, kacaangan, biayana sadayana faktor ieu anu anjeun bakal nimbangkeun.

Lipper IP65 UFOs tiasa nawiskeun anjeun solusi lampu industri anu saé pikeun minuhan sadaya sarat ieu.

Kumaha?

Desain dipaténkeunBentuk UFO kalayan fin fin sadayana dina hiji desain, saderhana sareng elegan, unik pisan di pasar. Kuring modus swasta, anjeun moal tiasa mendakan persis sami dina pasaran.    

AwétMaot casting aluminium tilelep panas sareng sirip pendingin mastikeun pembuangan panas anu saé. Nalika ngalakukeun uji sepuh suhu luhur, urang ogé ngalakukeun deteksi suhu bagian penting tina lampu, sapertos chip led, induktansi, mosfet, awak lampu. Lampu UFO Lipper LED nganggo palapis anti korosi anu saé anu tiasa ngalangkungan uji coba uyah 24 jam. Suhu cahaya anu dikontrol kalayan saé sareng lukisan anti karat ngajamin umur panjang (30000 Hrs.).  

Efisiensi énergi sareng Kacaangan100W sareng 200W dua modél sayogi. Lampu ieu beroperasi dina efisiensi énergi 100lm / w numutkeun data tés ti kamar poék urang. Ngabandingkeun lampu tradisional baheula tiasa ngahémat énergi dugi ka 70%.

Perlindungan IPLampu dipimpin UFO urang tiasa ngahontal kana IP65 anu diuji ku mesin uji tahan cai propésional dina kaayaan anu panas salami 24 jam.

Pangaruh LampuCRI tinggi sareng R9> 0 (diuji ku cara ngahijikeun bola) tiasa ngajantenkeun subjek dina kaayaan langkung warna sareng nunjukkeun warna anu leres. Kalayan fitur ieu, Lipper UFOs tiasa dianggo di supermarket, réstoran pikeun ngabantosan nunjukkeun barangna langkung pikaresepeun.

Sareng éta sanés hungkul! Lipper UFOs anu disahkeun ku CE sareng Rosh sareng sumping ku jaminan 3 taun. Gampang nanganan, masang sareng ngarawat. Kami ogé nawiskeun file IES pikeun klien anu ngalaksanakeun proyek sahingga anjeun tiasa nyimulasikeun lingkungan cahaya anu nyata pikeun proyék éta. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: