B Cahya UFO

Katrangan singkat:

CE CB RoHS
100W / 200W
IP65
30000h
2700K / 4000K / 6500K
Aluminium
IES Kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

classic B High bay Light
Model Kekuwatan Lumen DIM Ukuran produk
LPUF-100B01 100W 8750-8970LM N ∅265x130mm
LPUF-200B01 200W 18380-18650LM N ∅375x125mm
1

Lampu teluk sing akeh digunakake ing stadion, toko, gudang lan industri. Kabeh panggonan iki duwe fitur umum: Langit-langit dhuwur banget, ora gampang dipasang utawa diganti. Yen sampeyan pengin nginstal utawa ngganti lampu industri, bakal ana pitakon sing penting banget: Kepiye cara milih Lampu Teluk Lampu Cahya sing apik?  

Durabilitas, efisiensi energi, desain apik, padhang, biaya kabeh faktor sing bakal sampeyan pikirake.

Lipper IP65 UFO bisa menehi solusi lampu industri sing cocog kanggo memenuhi kabeh syarat kasebut.

Piye iki

Desain patenWangun UFO kanthi fin fin ing kabeh desain, sederhana lan elegan, unik banget ing pasar. Aku mode pribadi, sampeyan ora bisa nemokake persis padha ing pasar.    

AwetTilem heat sink aluminium kanthi sirip sing adhem njamin disipasi panas sing apik. Nalika nindakake tes penuaan suhu dhuwur, kita uga nindakake deteksi suhu ing bagean penting saka lampu, kayata chip led, induktansi, mosfet, awak lampu. Lampu UFO LED Lipper kanthi lapisan anti-korosi sing apik sing bisa diuji suwene 24 jam uyah asin. Suhu cahya sing dikontrol kanthi apik lan lukisan anti korosi njamin umure dawa (30000 Hrs.).  

Efisiensi energi lan Padhang100W lan 200W kasedhiya rong model. Lampu kasebut beroperasi kanthi efisiensi energi 100lm / w miturut data tes saka ruangan peteng kita. Yen dibandhingake karo lampu tradisional lawas, bisa ngirit energi nganti 70%.

Perlindhungan IPLampu sing dipimpin UFO bisa nganti IP65 sing dites nganggo mesin uji anti banyu profesional ing kahanan panas sajrone 24 jam.

Efek CahyaCRI dhuwur lan R9> 0 (dites kanthi nggabungake bola) bisa nggawe subjek kanthi cahya luwih warna lan nuduhake warna sejatine. Kanthi fitur iki, Lipper UFO bisa digunakake ing supermarket, restoran kanggo nuduhake barang sing luwih apik.

Lan ora mung iku! Lipper UFO nduweni sertifikasi CE lan Rosh lan nduweni garansi 3 taun. Gampang nangani, nginstal lan njaga. Kita uga nawakake file IES kanggo klien sing nindakake proyek supaya sampeyan bisa nggawe simulasi lingkungan cahya nyata kanggo proyek kasebut. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: